Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009

Μερικές μάχες χάνονται...άλλες κερδίζονται όμως!! - ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ "ΚΟΙΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ!!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Αναστέλλεται η οικοδομική άδεια για την ανέγερση γκαράζ στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Πατησίων, στην Κυψέλη, με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Την εξέλιξη αυτή σχολίασε στο tvxs.gr, η Μαρίνα Βήχου, δημοσιογράφος και Μέλος της Επιτροπής 6ου δημοτικού διαμερίσματος Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αθηναίων είχε κόψει δέντρα στο συγκεκριμένο πάρκο προκαλώντας την οργή των κατοίκων της περιοχής. Η αναστολή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κύριας αίτησης ακύρωσης που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι της Κυψέλης.

Πηγή: TVXS.gr - και το βίντεο ΕΔΩ

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ -ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ- ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ Ε Σ Ε Ν Α !!

ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ 6OYΔΗΜΟΤ. ΔΙΑΜΕΡ.ΑΘΗΝΩΝ -KAI ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ- !! ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !

(κεφαλαία δικά μου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: