Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !

Ακόμα μια περίπτωση «ζαρντινιέρας» έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στην Πάτρα και λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό Αφγανού πρόσφυγα από οδηγό φορτηγού, γεγονός που οδήγησε σε πολύωρη ένταση στο λιμάνι της Πάτρας.

Πρόκειται για νεαρό φοιτητή, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του tvxs, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από αστυνομικούς με πολιτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του νεαρού, έχει δεχτεί πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα ενώ υπήρξαν ενδείξεις για κάταγμα στο στέρνο, προφανώς από κλωτσιά.

Τον νεαρό, που είναι μέλος του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος, συνέλαβαν άνδρες με πολιτικά και ενώ βρισκόταν στην καθιστική διαμαρτυρία υποστήριξης των προσφύγων που διαβιούν στον καταυλισμό της Πάτρας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην κλούβα όπου δέχτηκε βίαιη επίθεση από τους ίδιους ανθρώπους με πολύ σοβαρά χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Επίσης, όπως καταγγέλλει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του άκουγε παραινέσεις του είδους «Σας χρειάζεται χούντα και Ναζισμός» κτλ.

Τελικά μεταφέρθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας, στην οδό Ερμού όπου παρέμεινε αρκετές ώρες και χωρίς να του απαγγελθεί η παραμικρή κατηγορία. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και παρέμεινε περίπου 5 ώρες προκειμένου να διαπιστωθούν τα τραύματά του.

Τις επόμενες ώρες οι γονείς του νεαρού πρόκειται να καταθέσουν μηνύσεις εις βάρος των αστυνομικών ενώ το ζήτημα παίρνει και πολιτικές προεκτάσεις καθώς η μητέρα του παιδιού είναι συνδικαλίστρια, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας.

πηγή: TVXS.gr

Η κ. Κατερίνα Γατοπούλου δηλώνει υπερήφανη για τα παιδιά της και για την κοινωνική τους δράση, στο Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα και σε άλλους κοινωνικούς φορείς.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!

ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ

ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΞΕΧΕΙΛΗΣΑΝ ΣΟΦΙΑ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΙΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: