Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Διαδικτυακή εκστρατεία κατά του υποσιτισμού


Για πέντε εκατομμύρια παιδιά φέτος, ο θάνατος θα έχει ένα και μοναδικό όνομα: Υποσιτισμός. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), ανταποκρινόμενοι σε αυτό τον τραγικό απολογισμό, οργανώνουμε διαδικτυακή εκστρατεία και σας καλούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας στη μάχη ενάντια στη μάστιγα του υποσιτισμού, που κάθε χρόνο αφανίζει μια ολόκληρη «χώρα» παιδιών.

Στην ειδική ιστοσελίδα των ΓΧΣ www.msf.gr/ypositismos θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τον υποσιτισμό καθώς και για τα σχετικά προγράμματα των ΓΧΣ ανά τον κόσμο, θα διαβάσετε μαρτυρίες γιατρών μας για παιδιά που κέρδισαν τη μάχη με τον υποσιτισμό χάρη στους ΓΧΣ, θα δείτε τις ζωγραφιές παιδιών από την Αθήνα που άπλωσαν χέρι αλληλεγγύης προς τους συνομήλικούς τους που υποφέρουν από υποσιτισμό στην Αφρική και την Ασία. Κυρίως όμως, θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε δράση σε αυτή τη «μάχη», κάνοντας τη δωρεά σας «όπλο» ενάντια στον παιδικό υποσιτισμό και διαδίδοντας το έργο των ΓΧΣ.

Ο υποσιτισμός αποτελεί την πρώτη αιτία παιδικών θανάτων παγκοσμίως. Στη μάχη που οι ΓΧΣ δίνουμε καθημερινά σε όλο τον πλανήτη ενάντια στον παιδικό υποσιτισμό, σας χρειαζόμαστε όλους συμμάχους. Κάθε λεπτό που περνάει, 9 παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό. Σταματήστε την αντίστροφη μέτρηση. Κάθε λεπτό μετράει! Βοηθήστε μας σήμερα, κάνοντας κλικ στο www.msf.gr/ypositismos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: