Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Βιομηχανία Γλυκών σκοτώνει Ζώα


Η PETA αποκάλυψε απάνθρωπες αποδείξεις ότι η γιγάντια βιομηχανία γλυκών Mars χρηματοδοτεί πειράματα για την διεξαγωγή θανατηφόρων δοκιμών σε ποντίκια, ινδικά χοιρίδια, και κουνέλια. Εξαπολύεται ένα παγκόσμιο μποϊκποτάζ των Snickers, M&M's, Twix, Milky Way, 3 Musketeers, Starburst, Dove, Skittles, και όλων των κατασκευασμένων από την Mars προϊόντων, μέχρι η εταιρεία να σταματήσει να σκοτώνει ζώα.
Αυτή τη στιγμή η Mars χρηματοδοτεί μία μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Φραντζίσκο, στο οποίο οι μελετητές ταϊζουν δια της βίας ποντίκια, χώνοντας πλαστικούς σωλήνες στους λαιμούς τους. Τα ζώα ύστερα σκοτώνονται και ανοίγονται 


Η Mars έχει επίσης χρηματοδοτήσει πειράματα για τα παρακάτω: 

Εξαναγκασμός ποντικιών να κολυμπήσουν σε μία πισίνα με νερό και μπογιά, προσπαθώντας να βρούν μία κρυμμένη εξέδρα για να αποφύγουν να πνιγούν, μόνο και μόνο γιανα τα σκοτώσουν λίγο αργότερα. 

Επικόλληση πλαστικών σωλήνων, χειρουργικά, στις αρτηρίες της καρωτίδας ινδικών χοιριδίων, και χορήγηση συστατικών κακάο στις φλέβες του λαιμού τους για να προκαλέσουν δραματικές μειώσεις στην πίεση του αίματος. 

Εξαναγκασμός κουνελιών σε υψηλής χοληστερίνης διατροφή, με ποικίλες ποσότητες κακάο, και στη συνέχεια ο τεμαχισμός τους και η εξέταση των αιμοφόρων αγγείων στην καρδιά τους. 
Κανένα από αυτά τα τεστς δεν περιλαμβάνεται στη νομοθεσία για τη βιομηχανία γλυκών. 

Επισκεφτείτε το http://www.marscandykills.com/ γιανα βρείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να βοηθήσετε στο να σταματήσει η Mars τις αγριότητες απέναντι στα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: